Alla inlägg den 4 april 2013

Av Birgitta Andersson - 4 april 2013 14:30

Vad är det som gör ett städföretag professionellt?
Det är viktigt att städpersonalen är vana med att städa hemma hos folk och känner till vad man får göra och inte, om man exempelvis måste flytta på möbler för att komma åt och städa så är det viktigt att städpersonalen kommer ihåg att ställa tillbaka allting som det var när de kom. Det är även viktigt att städföretaget har bra städmaterial. Ett seriöst städföretag har oftast egna firmabilar med loggan av företaget på. Självklart är bemötandet även av stor vikt, det är viktigt att städfirman och personalen lyssnar på dina krav.


  Många städfirmor i storstäderna

Det kryllar av städföretag numera, speciellt i storstäderna, en stad som Stockholm har hur många olika städföretag som helst att välja på, även Malmö och Göteborg har många städfirmor som utbjuder sina städtjänster.

Det finns ett par städföretag som är de största aktörerna på marknaden och som flest personer känner till och sen finns det många småfirmor med några ynka anställda. Skillnaden för dig som konsument är priset, de större företagen kan vara lite dyrare medan de mindre företagen måste sänka sina priser för att kunna konkurrera. Vilket man bör välja är upp till en själv men det finns några riktlinjer man kan tänka på. Det är först och främst att se till att städfirman har erfarenhet, det är nästan alltid bättre att anlita ett företag som har ett par års erfarenhet oavsett vilken bransch det gäller, så fråga det städföretag du kommer i kontakt med hur länge de har varit aktiva och vad de utför för tjänster, utför de hemstädning åt privatpersoner, flyttstädning åt privatpersoner eller fokuserar de på städning för företag. Du bör välja en städfirma som fokuserar på privatpersoner och som kan erbjuda hemstädning eller flyttstädning till bra priser jämför med de andra firmorna, vill du jämföra priset från städfirmor på flyttstädningar kan du göra det på länken ovan.  



Kolla på det här klipper för att lära dig mer om hur man tvättar trägolv, det är ganska segt i början så du kan hoppa fram till 2 minuter.


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<<
April 2013
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards